O podjetju

Slaščičarstvo, trgovina in gostinstvo Bojana Senica s.p.

Leše 60b, 2391 Prevalje, Slovenija
070 577 115 ali 064 136 119

Spletna trgovina in trgovina

070 377 115

Kavarna Senica Čečovje

064 136 119

Kavarna Senica4You Črna

Podjetje je na podlagi prvega odstavka 76. člena zakona o davku na dodano vrednost davčni zavezanec za DDV in ima davčno številko SI54532361 ter matično številko 3309568.
Podjetje je vpisano v poslovni register Slovenije (AJPES) z dne 07.04.2008.

V podjetju Slaščičarstvo trgovina in gostinstvo, Bojana Senica s.p., ki je bilo ustanovljeno leta 2008, se primarno ukvarjamo s proizvodnjo svežih slaščic, peciva, keksov in tort za vse priložnosti. Smo majhno družinsko podjetje s Koroške z nekaj več kot dvajsetimi zaposlenimi. Dnevno izdelamo okoli petindvajset vrst različnih kosovnih slaščic. Celoten postopek proizvodnje izdelkov pri nas poteka ročno.

Na Koroškem imamo tri poslovne enote, eno proizvodnjo ter dve kavarni. V naših kavarnah boste našli dnevno ponudbo svežih slaščic, peciva ter keksov, v poletni sezoni pa tudi točen sladoled in sladoled na kepice lastne proizvodnje. Svoje izdelke promoviramo na terenu s tremi mobilnimi trgovinami, razpolagamo pa tudi s tremi hlajenimi vozili za dostavo proizvodov na dogovorjeno lokacijo. Pokrivamo celotno območje Koroške ter Velenja in celotno območje avstrijske Koroške, ob sredah tudi del avstrijske Štajerske. Naši izdelki so tako na voljo v raznih pekarnah, kavarnah, trgovinah po avstrijski Koroški ter Štajerski.
Del ekipe skrbi tudi za izvedbo pogostitev na terenu – cateringi, ki jih pripravimo in prilagodimo za vsako priložnost posebej. Na voljo so sladki ali slani ter topli ali hladni načini, oziroma različne kombinacije vseh… V poslovni enoti v Črni na Koroškem imamo tudi prostor s kapaciteto do 80 oseb, kjer pripravljamo pogostitve za zaključene družbe.

Leta 2017 smo se pričeli ukvarjati z distribucijo dekorativnih rožic, v letu 2021 pa smo asortiman razširili še na ostalo živilsko in neživilsko dekoracijo. Tako imamo v ponudbi dekorativne rožice, figurice, razne keramične in plastične kipce ter ostale dodatke za dekoracijo,embalažo ter slaščičarske surovine.
S spletno trgovino želimo približati in olajšati ustvarjanje sladkih dobrot vsem profesionalnim kot tudi domačim slaščičarjem in pekom.

Obilo zabave in ugodnih nakupov v naši spletni trgovini vam želimo!